Cautare

14453 de rezultate pentru "accidente de circulatie in italia data de 08 09 09" (3.57 secunde)
Sistemul financiar traverseaza o data la 5-7 ani o criza financiara, afirma Jamie Dimon (foto), seful JPMorgan Chase. Luand in calcul acest aspect, viitoarea criza financiara ar putea avea loc in 2015.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana a inceput la 22 iunie 1995 • In octombrie 1999, Comisia Europeana recomanda inceperea negocierilor cu Romania • Dupa lungi tratative, in decembrie 2004, negocierile au fost incheiate, Comisia Europeana aprobind semnarea Tratatului in februarie 2005 • In aceasta luna, Parlamentul European a votat favorabil avizul conform caruia ieri s-a semnat Tratatul • Daca exista dovada clara ca Romania nu indeplineste cerintele de aderare in anumite domenii importante, Comisia Europeana poate cere aminarea datei aderarii pina in ianuarie 2008 Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana este preconizata pentru 1 ianuarie 2007, ieri fiind semnat doar Tratatul de aderare, in cadrul negocierilor Romania obtinind cincizeci de perioade de tranzitie si aranjamente tranzitorii, cele mai multe perioade de tranzitie dintre toate statele din actualul val de extindere.
Pensionarii vor primi o data cu pensia cartonase care sa prezinte echivalentele dintre bancnotele vechi si noi, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, intr-un interviu acordat Agentiei Mediafax pe tema campaniei de informare privind denominarea.
Oficialii de la Bruxelles analizeaza in aceasta perioada cele mai recente informatii necesare elaborarii Raportului de monitorizare a progreselor inregistrate de Romania. Raportul va fi dat dat publicitatii de catre Comisia Europeana la 15 mai. Totusi, monitorizarea tarii noastre va continua si dupa aceasta data.
Pe langa accidentele de circulatie, soferi bauti, centuri de siguranta nepurtate si alte asemenea, de se ia cu mainile de par cand trebuie sa iasa in strada, Politia Rutiera mai are, de cateva luni, o alta "atributiune".
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Piata muncii din constructii se confrunta cu o criza care se acutizeaza de la o zi la alta. Firmele nu pot face fata proiectelor pentru ca au deficit de personal.
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen.
Recunoasterea in alte tari a diplomelor si calificarilor obtinute in Romania a fost, ani de-a randul, una dintre problemele majore cu care se confruntau romanii dornici de o cariera in strainatate. O data cu integrarea, aceasta problema este insa in curs de rezolvare.
Romanii plecati la munca in strainatate isi cauta online job-uri in Romania, dupa ce si-au "facut plinul" muncind din greu pentru occidentali.
"Ion Iliescu explica de ce Romania a ratat proiectul South Stream" 'Romania ramane in afara circuitului South Stream deoarece conducatorii nostri au manifestat intotdeauna "o puternica reticenta fata de rusi" iar Rusia este normal sa isi urmareasca interesele comerciale cu parteneri mai docili, explica fostul presedinte, pesedistul Ion Iliescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate. Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia.
ORA 00:33 Echipa de fotbal a Portugaliei a castigat in premiera titlul de campioana europeana, dupa ce a invins formatia Frantei cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), dupa prelungiri, in finala EURO 2016, duminica seara, pe Stade de France din Saint-Denis.
Cele doua praline din trupa Like Chocolate meritau cateva zile de relaxare dupa numeroasele concerte pe care le-au sustiunt in perioada sarbatorilor.
Sambata, 22 Noiembrie, Nicolae Voiculet canta in deschiderea Galei Finale a Circuitului SuperKombat 2014, ce va avea loc la Monza, in Italia, unde Romania va fi reprezentata de Catalin Morosanu dar si de fratii Andrei si Bogdan Stoica.
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
Diferenta intre Romania si Italia, data de o mutatie (Autor:
google-analytics.com